Walraven Sax C.V.


Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt.

Tegenwoordig zijn wij onderdeel van een internationale groep: Schlumberger Wein- und Sektkellerei GmbH. Wij bouwen in Nederland aan de gerenommeerde third party brands, zoals o.a. Torres, Barefoot, Louis Roederer, Marqués de Riscal en Amarula, maar ook aan enkele eigen merken. Naast de A-merken, eigen merken, productiefaciliteiten en een export organisatie heeft onze groep distributie organisaties in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de USA.

We zijn gedreven, trots op wie we zijn maar blijven daarin bescheiden. Iedereen kan fouten maken, wij ook. Het belangrijkste is wel dat ze snel worden gecorrigeerd en jij tevreden bent. Daar staan we voor. Daarnaast doen we graag open en eerlijk zaken, zijn we transparant en als geen ander begrijpen we dat een gezonde lange termijn groei valt of staat met partnership.

Klanten, leveranciers en personeel zijn allen essentieel voor ons. Service verlenen gaat bij ons verder dan alleen leveren van onze producten. Wij willen graag mee denken met jou. Je ondersteunen in jouw ondernemerschap. Sparren over mogelijkheden. Jou verrassen en meerwaarde toevoegen.

Walraven Sax staat ook voor innovatie, zo zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten, nieuwe samenwerkingsverbanden en volgen trends & ontwikkelingen nauw om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op jouw wensen en die van jouw gasten.

Contactinformatie
info@walravensax.nl
https://www.walravensax.nl


Neem contact op met Walraven Sax C.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!