Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Vleeswarenfabriek Persoon BV


Sinds 1917 maakt Vleeswarenfabriek Persoon op traditionele wijze vleeswaren. Beukenhout gerookt, op specificatie van de klant, op maat gesneden indien gewenst. Naast vleeswaren verkopen we ook vers vlees. Verse buiken, varkenshaas en loin ribs, maar ook bijproducten als mager met, haasketting, trimvet en buikranden.

Waar staan wij voor?
Door de combinatie van hoge mate van kwaliteit en service zijn we gegroeid van plaatselijke slagerij in 1917, naar een toonaangevend familiebedrijf met als core business spek en bacon. Groot in export, maar ook in Nederland en België. Dagelijks worden er verse middels aangeleverd, waar wij heerlijke producten van maken. Beukenhout gerookt, licht gezouten, op maat gemaakt, gesneden indien gewenst. We hebben de expertise om voor u het gewenste product te maken.

Ons Merk ‘Gildener’
Onder ‘Gildener’ zie je onze vleeswaren terug in de markt. Daarnaast produceren we Private Label producten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kwaliteit
Door middel van onze traditionele productiewijze kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten in de markt zetten. Dit met zo min mogelijk E-nummers en op beukenhout gerookt. Naast regulier varkensvlees, verwerken wij ook BIO varkensvlees en BLK 1-ster varkensvlees.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Vleeswarenfabriek Persoon BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!