Horecava schuift door naar het voorjaar

Vichiunai Europe NV


Vičiūnai Group is opgericht in 1991 in Litouwen. De groep is één van de grootste en snelst groeiende producenten van surimi- en andere visproducten in Europa. Onze producten worden verdeeld over meer dan 70 landen over de hele wereld. Dit onder zowel het VICI merk, als onder huismerken. Meer dan 9000 enthousiaste medewerkers zorgen er elke dag opnieuw voor dat de 21 verschillende kantoren en 13 fabrieken draaiende gehouden worden. Met een productassortiment van meer dan 3000 verschillende items, zorgen we elke jaar voor een productie van 158 000 ton.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Vichiunai Europe NV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!