Horecava schuift door naar het voorjaar

Venditio B.V.


Waarom Venditio?

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en personaliseren van producten. Onze mensen staan klaar om voor je aan het werk te gaan. Iedere order, ieder product wordt naar jouw wens gegraveerd, of voorzien van een luxe domingsticker. Want als je iets wilt laten drukken, iets weggeeft of iets wilt laten voorzien van je logo dan moet het er wel top uitzien. Wij zijn niet alleen deskundig in personaliseren, we vinden persoonlijk contact ook erg belangrijk. Vandaar dat wij zeggen: Venditio maakt het persoonlijk.

Onze producten kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet om jouw boodschap nog beter uit te dragen. We printen digitaal en graveren haarscherp. Voor veel van onze producten gebruiken we een speciale kunststof laag. Deze zogenaamde doming zorgt voor een krasvaste full colour bedrukking. Daarmee krijgt je boodschap altijd de aandacht die het verdient.

Dus heb je een beurs, jubileum, open dag, productintroductie of een andere gelegenheid en zoek je daarvoor een gepersonaliseerd product met impact? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Voor dealers en wederverkopers geldt een speciale korting.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Venditio B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!