Vectron Systems AG


Wereldwijd worden de producten van de technologieleider uitsluitend verkocht via een netwerk van ca. 300 dealerpartners. “Toptechnologie voor professionals” – met deze claim werd Vectron in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in de Benelux marktleider in de doelbranches bakkerij en horeca. Het eindklantenspectrum strekt zich uit van de installatie van één kassa in een restaurant in een stadje tot en met een netwerk van 1000 kassa’s, bijv. voor Klier, de grootste Europese kapsalonketen.

Met name onder de ruwe werkomstandigheden laten de extreem robuuste, stationaire en mobiele Vectron-kassa’s de hoogste bescherming tegen uitval zien. Op die wijze vertrouwen 11 van de 14 grote biertenten op Vectron bij het grootste volksfeest ter wereld, het Oktoberfest in München met circa 7 milj. bezoekers. Ook de Britse bioscoopketen “Odeon Cinemas”, “National Parks Canada”, de ijsketen Häagen Dazs, luchthavens Praag (Tsjechië) en Dalaman (Turkije), alsmede bijvoorbeeld duizenden bakkerijfilialen, zoals Ihle, Siebrecht, K&U/Edeka, Bumüller Sternenbäck of de Weense banketbakkerij Heberer, kiezen al vele jaren voor de efficiënte oplossingen van Vectron. Niet alleen in “Café Katzenberger” op Mallorca en in talloze skihutten – zelfs in Kongo of op de Seychellen betalen toeristen intussen aan Vectron-kassa’s, net zo goed als destijds bij het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika.

Contactinformatie
info@vectron.de
https://www.vectron-systems.com/de/


Neem contact op met Vectron Systems AG

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!