Horecava schuift door naar het voorjaar

Van Tol Convenience Food B.V.


We zijn leverancier van convenience ei-, brood-, pizzaproducten en lifestyle foods. Door kennis van de wereldwijde trends in de markt en onze persoonlijke werkwijze, zijn wij dè inspirator op de markt.

Ontzorgen

Alles onder het motto ‘all for your convenience’, voor uw gemak. We leveren probleemloos èn ontzorgen volledig op gebied van voorraadbeheer, productontwikkeling en kwaliteitsborging. Onze focus ligt op een continue beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardige producten.

Innovatie

We zijn altijd bezig met het innoveren van producten en inspireren van klanten. Doordat we de hele wereld rondreizen, weten we exact wat er speelt in de foodbranche wereldwijd. Dus als u op zoek bent naar nieuwe concepten, wereldwijde trends of inspiratie, dan helpen wij u graag te innoveren. Ook op basis van uw specifieke wensen vinden wij het juiste concept of product.

Category Management

De markt is continue in beweging. Wij volgen de belangrijkste internationale trends en vertalen deze graag naar oplossingen voor onze klanten in de verschillende kanalen, met als doel bij hen (1) groei te realiseren, (2) waarde toe te voegen en (3) de operationele efficiëntie te verbeteren.

Dit doen we door ons echt te verdiepen in de klant. We kijken wat ze willen bereiken en hoe hij zij zich trachten te onderscheiden. We brengen de situatie bij de klanten in kaart en inspireren hen met nieuwe producten en concepten om zo meerwaarde te creëren. Daarnaast bieden we ondersteuning bij de implementatie.

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Van Tol Convenience Food B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!