VAN STUK


VAN STUK: een Haarlemse onderneming gespecialiseerd in interieurontwerp en het realiseren van unieke meubels en interieurs voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Door oude technieken, ambachtelijke materialen en modern design te combineren, zorgen wij – Robert van der Vlugt en Martijn van Velsen – voor een tijdloos interieur.

Altijd op maat gemaakt

Een uniek eindproduct afleveren, is waar wij voor staan. Houdt u van een industrieel of juist verfijnd interieur? Werken met verschillende interieurstijlen is voor ons geen probleem. Tijdens een project luisteren wij naar de wens van de opdrachtgever en verwerken wij deze in een maatwerk interieur of meubelstuk.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend gesprek, maken wij een concept ontwerp op basis van uw wensen. Na presentatie van het concept ontwerp bieden wij u een offerte aan voor de realisatie. Daarna is het tijd voor het creëren van een uniek interieur of meubelstuk. Zowel het ontwerpen en vervaardigen als het plaatsen en stylen van uw meubelstuk of interieur valt binnen onze werkzaamheden. Hierbij houden wij de communicatieve lijnen kort, zodat er direct ingespeeld kan worden op wensen en behoeftes.


Neem contact op met VAN STUK

Berichten van VAN STUKNog geen berichten gepost door VAN STUK

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht