Horecava schuift door naar het voorjaar

Van den Berg Afvoerputten B.V.


Bij Van den Berg hebben we een divers van verschillende afvoerputten die gemakkelijk te installeren zijn. Zo beschikken we over douchegoten, doucheputten, diverse onderdelen, roosters, tegelputten en goten, emmerputten, volledig RVS, renovatie roosters, roosters geschikt voor de horeca of industrie, balkondoorvoeren en zwembadroosters.

Na Henk sr. en daarna Henk jr. is het nu tijd voor Joost, Joey en Femke van den Berg (de drie kinderen van Henk jr.) om het 60 jaar “oude” familiebedrijf weer van nieuwe impulsen te voorzien. Het enthousiasme is volop aanwezig bij deze drie jonge ondernemers en gezien hun geestdrift gaat ons bedrijf met vertrouwen de toekomst tegemoet. Met nieuwe producten en een bijzondere kijk op de mondiale verkoop gaat dat zeker lukken. In Europa zijn onze producten op voorraad in maar liefst 11 landen, onze dealer in het Midden Oosten zorgt voor de distributie in een groot gebied in deze interessante regio. Ook in Suriname en op de Nederlandse Antillen hebben wij diverse verkooppunten. Wereld wijd kent men onze, uitsluitend in Nederland, geproduceerde producten als zijnde degelijk, betrouwbaar en snel leverbaar.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Van den Berg Afvoerputten B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!