Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Smedes Fine Food


Smedes Fine Food is een groothandel in producten voor speciaalzaken en ambulante specialisten in de vissector. Wij zijn ook producent en leverancier van producten zoals visbakmeel. In Spakenburg produceren wij onder meer kant-en-klare bakmelen, óók voor industriële opdrachtgevers. Smedes heeft een eigen assortiment Smedes bakolie, sauzen, marinades, kruiden en kruidenmixen. Tevens ontwikkelen wij eigen producten en lijnen op het gebied van visverpakkingen en schoonmaakmiddelen. Smedes biedt de visspecialist bijna alles, behalve zijn kernassortiment (verse) vis.

Smedes is een familiebedrijf met een historie van meer dan 45 jaar. Ons familiebedrijf staat bekend als een zeer betrouwbare partner, die een hoge klantgerichtheid combineert met veel vakkennis. Deze kennis houden we niet voor onszelf, maar delen deze met klanten, zodat we samen de sector sterker maken.

De speciaalzaken en markten/standplekken bedienen wij rechtstreeks via ons landelijke distributienetwerk en indirect via visgrossiers. Onze accountmanagers helpen u de gemiddelde klantbesteding en aantal kassa-aanslagen te verhogen. Hoe? Door kennis door te geven op gebied van bereiden, presenteren en communiceren. Die kennis maken we ook heel praktisch door demo’s, workshops en trainingen aan te bieden aan onze klanten. Oók op locatie.

Kortom: Smedes staat voor eersteklas producten, hoogwaardige service, veel vakkennis én inspirerende kennis die we delen met u


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Smedes Fine Food

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!