Silver Ocean Seltzer


A better way to drink.

Silver Ocean Seltzer staat voor genieten op een gebalanceerde manier.

Het valt binnen de categorie Hard Seltzers. Deze categorie heeft de afgelopen jaren een opmars gemaakt in Amerika en komt nu langzaam aan naar Europa toe. Hard Seltzer kan het best omschreven worden als alcoholisch bruiswater met een fruitsmaakje. Dit betekend dat het laag in calorieën is, geen suikers of koolhydraten heeft en bovendien glutenvrij en 100% vegan is. perfect voor de bewuste consument van nu.

Onze Hard Seltzer wordt gebrouwen met passie en op smaak gebracht door de natuur. In het brouwproces zet een natuurlijke reactie biologische rietsuikers, champagne gist en wat om in de basis. Hieraan worden onze zorgvuldig geselecteerde natuurlijke aroma’s toegevoegd. Tot slot wordt een minimale hoeveelheid zoetstof toegevoegd om de fruitsmaken te versterken. Samen zorgt dit voor een gebalanceerde beleving van zowel geur als smaak.

Silver Ocean Seltzer is beschikbaar in drie verschillende smaken:

  • Grapefruit: verfrissend met een bittere ondertoon.
  • Guava: een tropische licht-zoete verassing.
  • Cherry: een volle fruitige smaakbeleving.

The Perfect Serve Video

Voordelen van Silver Ocean Seltzer

Onze premium uitstraling is een echte eyecatcher voor in de horeca. Een drankje waarmee je gezien wilt worden. Dit wordt versterkt door de perfect serve die bovendien een unieke smaakbeleving teweegbrengt. Daarnaast past het perfect in de levensstijl van de bewuste consument door de volgende voordelen:

  • Laag in calorieën (26 kcal per 100 ml)
  • 0g Suiker
  • 0g koolhydraten
  • Glutenvrij
  • 100% Vegan

Balans is onze missie

Silver Ocean Seltzer is meer dan een drankje, het staat voor een levensstijl. Wij inspireren mensen om balans te vinden in het leven. Genieten van vandaag, zonder de doelen van morgen uit het oog te verliezen. Hier willen wij aan bijdragen door de leuke dingen iets gezonder te maken. Dit begint symbolisch gezien bij het drinken van een Silver Ocean Seltzer.

Daarnaast streven wij niet alleen naar balans in de levensstijl van onze consument, maar ook naar balans op onze planeet. Wij hebben de keuze gemaakt om initiatieven te steunen die bijdragen aan het schoner maken van onze oceanen. Om uiteindelijk een Silver Ocean te bereiken, een oceaan vol met vis.

Silver Ocean Seltzer staat voor genieten op een gebalanceerde manier. Een verfrissend drankje zonder suikers, koolhydraten, glutenvrij, vegan en laag in calorieën. Het premium merk binnen de nieuwe Hard Seltzer categorie. Gebrouwen met passie, op smaak gebracht door de natuur. De elegante uitstraling van Silver Ocean Seltzer vormt een echte eye-catcher in de horeca.

Contactinformatie
info@silverocean.club
https://silverocean.club/


Neem contact op met Silver Ocean Seltzer

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!