Satelliet Meubelen


Satelliet heeft 3 inspirerende showrooms in Nederland. In Breda staat het hoofdkantoor. U vindt hier een uitgebreide showroom met meer dan 3500 m2 inspiratie. In Amsterdam treft u ons in goed gezelschap van diverse partners uit onze branche in Inspirium en in het noorden kunt u rekenen op een gastvrij onthaal in Dalfsen.

HOSPITALITY BY SATELLIET

Satelliet Meubelen inspireert haar relaties tot creativiteit en effectiviteit op het gebied van interieur en gastvrijheid. Gastvrijheid beleven, voelen en ervan genieten is voor ons van grote waarde. Onze visie is dat hospitality in toenemende mate een belangrijke rol speelt, ook voor uw gasten. Een gastvrij ingericht interieur of terras wordt immers door iedereen hoog gewaardeerd. In een plezierige entourage voelen mensen zich prettiger, presteren zij beter en – belangrijk voor onze opdrachtgevers – spenderen en consumeren zij meer. Wij delen graag onze kijk op hospitality met u, vanuit alle marktgebieden waarin wij actief zijn. Natuurlijk doen wij dat online, maar ook via onze catalogus: een inspirerend boekwerk dat jaarlijks wordt uitgegeven. Ten slotte zijn wij actief op diverse beurzen en organiseren wij events en workshops over hospitality, trends en ontwikkelingen in onze markt.

www.satelliet.net

TERRAS | YOU CAN COUNT ON US

De druk op het komende terrasseizoen ligt hoog, en dat beseffen we bij Satelliet Meubelen maar al te goed. Daarom zijn we er voor u als horecaondernemer. Door u te voorzien van het beste advies over zaken als routing & lay-out, het 365-dagen-terras en slim investeren, zorgen we er gezamenlijk voor dat u het optimale uit uw terras kunt halen. Want dáár ligt de oplossing. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak bij een van onze showrooms of vraag het terrasmagazine aan vol inspiratie.

www.satelliet.net/terras/

INSPIRIUM | AMSTERDAM & BREDA

Satelliet is founder en trotste partner van Inspirium: een concept met een heldere visie op hoe klanten nog beter geholpen kunnen worden in hun zoektocht naar de optimale gastvrijheidsbeleving voor hun gasten. Het is één grote belevingswereld waar diverse bedrijven – ook wel Inspiriumpartners genoemd – voorzien in totaaloplossingen op het gebied van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Synergie, inspiratie en beleving: daar draait het om in Inspirium. De expertises van de partners komen samen in diverse belevingsgebieden zoals horeca, retail, educatie, hotel, zorg en office, en bieden de hospitalityprofessional een breed scala aan inspirerende praktijkvoorbeelden. Het succes komt voort uit onze aanpak en de kracht van onze expertpartners. Samen vormen we een uniek kennis- en inspiratieplatform op het gebied van gastvrijheid en interieur, waarbinnen een belangrijke rol is weggelegd voor onze twee fysieke locaties in Amsterdam en Breda. De synergie tussen de partners ervaart u daar al direct bij binnenkomst en wordt versterkt door de aanwezigheid van diverse belevingsgebieden waarbinnen meerdere partners vertegenwoordigd zijn. Wees welkom!

www.inspirium.nl

Al 50 jaar geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. In de loop der jaren heeft Satelliet het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de hospitalitymarkt. Als professionele hospitalitypartner zorgen zij voor inspiratie en beleving, en leveren zij functioneel horeca- en projectmeubilair van topkwaliteit.

Contactinformatie
Roy.Keultjes@satelliet.net
https://www.satelliet.net/


Neem contact op met Satelliet Meubelen

Berichten van Satelliet Meubelen
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!