Rosler Benelux B.V.


RÖSLER – DE SPECIALIST VOOR OPPERVLAKTETECHNIEK

Wij zijn uw partner voor innovatieve glijslijp- en straaltechniek

Rösler is de enige aanbieder ter wereld voor oppervlaktebewerking die de twee fundamentele technologieën glijslijpen en stralen in combinatie met industriële wasinstallaties aanbiedt en bovendien alle componenten zelf ontwikkelt en produceert.

Glijslijpinstallaties van Rösler zijn dankzij een hoog rendement en tijdbesparende en milieuvriendelijke technologie de meest verkochte systemen ter wereld. Ze maken daadwerkelijke kostenverlagingen mogelijk en kunnen overal worden gebruikt, waar tot nu toe met de hand of met hogere technische deskundigheid oppervlaktebewerking is uitgevoerd.

Rösler straaltechniek valt op door intelligente constructie, innovatieve details en bijzonder duurzame componenten. Het straaltechniek-machineassortiment van Rösler omvat zowel installaties voor nauwkeurig persluchtstralen alsook voor het stralen met zeer efficiënte turbines.

Als systeemaanbieder begeleiden wij u niet alleen wat betreft onze procedures en producten. Ook het kwalificeren van uw medewerkers gaat ons aan het hart. Met de Rösler Academy geven wij in praktijkgerichte seminars onze technologische kennis aan u door, zodat u kunt profiteren van een nog hogere productkwaliteit en betere beschikbaarheid van de installaties.

Contactinformatie
rosler-nl@rosler.com
https://nl.rosler.com/nl-nl/


Neem contact op met Rosler Benelux B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!