RHIMA Nederland B.V.


Al meer dan 55 jaar is Rhima marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie.

Marktleider in vaatwassystemen

Al meer dan 55 jaar is Rhima marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw afwaskeuken. Dat doen we volgens het Rhima vaatwas concept en dat is echt maatwerk. Soms volstaat een enkele vaatwasser, soms een compleet afwassysteem. Wij adviseren u en geven trainingen aan uw medewerkers. Daarvoor komen we graag naar u toe.Maar natuurlijk bent u ook welkom in onze ruime showrooms in Soest. Nergens vindt u meer vaatwassystemen en -concepten bij elkaar. Duurzaam en innovatief. Wij ontwikkelen die samen met leveranciers van afwasapparatuur en waterbehandelingssystemen, onderzoeksinstituten, dealers en klanten. Vaak kennen we elkaar al decennia. Wij hechten waarde aan langdurige relaties. Ook met u. Vandaar onze uitgebreide serviceafdeling.Rhima doet geen concessies aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat heeft ons gebracht aan de top van de grootkeuken-branche. Inmiddels hebben we vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Australië. We zijn toonaangevend, goed georganiseerd en hebben maar één prioriteit: uw vaatwaskeuken.

Leverancier professionele vaatwasapparatuur.

RHIMA Nederland B.V. is leverancier van professionele vaatwasapparatuur voor grootkeuken en industrie. Naast vele modellen vaatwasmachines leveren wij alles wat uw vaatwasproces kan verbeteren of vergemakkelijken, zoals waterontharders, omgekeerde osmose installaties, was- en naspoelmiddelen, vaatkorven, etc. Onze servicedienst zorgt voor onderhoud, oplossen van storingen en technische ondersteuning.

Contactinformatie

Energieweg 4 -8
3762 ET Soest
Nederland

+31356098181
info@rhima.com
https://www.rhima.nl/


Neem contact op met RHIMA Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!