Radje-Draaien.nl


HET BESTE SHOTJES RAD VAN NEDERLAND!

Radje-Draaien.nl heeft na zes jaar ervaring met het gebruik van het rad een formule ontwikkeld voor het gebruik van het rad. Een formule van win-win. De ondernemer & De consument, iedereen wint! Je ziet ze steeds vaker in de “natte” horeca de laatste jaren. Dat is ook niet vreemd. Een rad is een prachtig middel om extra beleving te creëren voor de gast. Er zit spanning in, het brengt reuring aan de bar en het kan een middel zijn om extra omzet te maken. Door het land heen zie je veel verschillende manieren waarop men invulling geeft aan het rad.

Radje-Draaien.nl komt voort uit Café Het Dak van de Markt, in Veenendaal. Hier hebben we sinds 2010 een rad en zijn we door schade en schande wijs geworden over wat nu de beste manier is om het in te zetten. De huidige, derde, versie draait inmiddels twee jaren en heeft zich bewezen als de ideale opzet.

 

Contactinformatie
info@radje-draaien.nl
http://radje-draaien.nl/


Neem contact op met Radje-Draaien.nl

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!