Poppadoms


Over Poppadoms

Poppadoms is een Oosterse snack gemaakt van linzen. Zijn glutenvrij, vegan en bevatten veel vezels en proteïnen. De snacks zijn luchtig, krokant en met kruiden op smaak gebracht. Er zijn 4 smaken: Tomaat, Original, Barbeque en Sweet Chilli.

Van oorsprong komen Poppadoms uit India, waar de grotere versie een traditioneel bijgerecht is. De snack variant wordt met liefde geproduceerd in Maleisië door Uncle Saba. Door de zorgvuldige bereidingswijze mogen wij het keurmerk Halal voeren.

Waarom Poppadoms?

Gemaakt met meer eiwitten, meer vezels, minder koolhydraten en minder verzadigde vetten vergeleken met aardappelchips. Linzen chips zijn gezonder om te eten, omdat het cholesterolvrij is en geen transvet bevat. Daarnaast zijn Poppadoms Halal gecertificeerd, geschikt voor een veganistisch en glutenvrij dieet en Poppadoms bevatten geen MSG. Uncle Saba’s Poppadoms zijn gouden kant-en-klare linzen chips. Perfect voor diegene die snacken en een gezondere keuze willen maken! (Ze zijn ook gewoon heel lekker!)

Contactinformatie
info@poppadoms.nl
https://poppadoms.nl/


Neem contact op met Poppadoms

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!