Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Peka Kroef B.V.


Specialist sinds 1970

Peka Kroef verwerkt aardappels tot twee halffabricaten: het koelvers kort houdbaar product en het koelvers lang houdbaar product. Sinds 1970 heeft Peka Kroef hiermee een nieuw marktsegment ontwikkeld: de vers gekookte en vervolgens gekoelde aardappelen. Wij zijn daarin grensverleggend, maar dit is geen doel op zich. Wij doen dit om steeds nieuwe recepten, producten en productiemethoden te ontwikkelen, waarmee we onze klanten steeds beter van dienst kunnen zijn. Op verzoek van een klant of omdat wij een behoefte zien in de markt. Zoals alleen een specialist dat kan.

Constante kwaliteit

De basis van al onze producten is de Hansa-aardappel. Peka Kroef was de eerste en lange tijd de enige die deze geelvlezige en vastkokende aardappel gebruikte. Veelzijdigheid kenmerkt de Hansa: hij kan compleet gaar koken in de verpakking en toch heel blijven. In tegenstelling tot andere aardappelproducenten kan Peka Kroef, dankzij de intensieve samenwerking met haar telers, het hele jaar door over de Hansa beschikken. Peka Kroef is daardoor in staat om het hele jaar een constante kwaliteit te garanderen.

Flexibiliteit van product

De onderneming beschikt over een breed assortiment voor alle landen. Daarmee kan per land en per regio ingespeeld worden op de specifieke voorkeur voor de manier waarop aardappels worden bereid. De kwaliteit van het product en de flexibiliteit om in te spelen op de behoeften van een klant, zowel voor Foodservice, Retail en Consumenten, is de grote kracht van Peka Kroef.


Neem contact op met Peka Kroef B.V.

Berichten van Peka Kroef B.V.Nog geen berichten gepost door Peka Kroef B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht