Peka Kroef B.V.


Specialist sinds 1970

Peka Kroef verwerkt aardappels tot twee halffabricaten: het koelvers kort houdbaar product en het koelvers lang houdbaar product. Sinds 1970 heeft Peka Kroef hiermee een nieuw marktsegment ontwikkeld: de vers gekookte en vervolgens gekoelde aardappelen. Wij zijn daarin grensverleggend, maar dit is geen doel op zich. Wij doen dit om steeds nieuwe recepten, producten en productiemethoden te ontwikkelen, waarmee we onze klanten steeds beter van dienst kunnen zijn. Op verzoek van een klant of omdat wij een behoefte zien in de markt. Zoals alleen een specialist dat kan.

Constante kwaliteit

De basis van al onze producten is de Hansa-aardappel. Peka Kroef was de eerste en lange tijd de enige die deze geelvlezige en vastkokende aardappel gebruikte. Veelzijdigheid kenmerkt de Hansa: hij kan compleet gaar koken in de verpakking en toch heel blijven. In tegenstelling tot andere aardappelproducenten kan Peka Kroef, dankzij de intensieve samenwerking met haar telers, het hele jaar door over de Hansa beschikken. Peka Kroef is daardoor in staat om het hele jaar een constante kwaliteit te garanderen.

Flexibiliteit van product

De onderneming beschikt over een breed assortiment voor alle landen. Daarmee kan per land en per regio ingespeeld worden op de specifieke voorkeur voor de manier waarop aardappels worden bereid. De kwaliteit van het product en de flexibiliteit om in te spelen op de behoeften van een klant, zowel voor Foodservice, Retail en Consumenten, is de grote kracht van Peka Kroef.

Europe's pioneer in convenient potato products

Peka Kroef is een 100% familiebedrijf dat zich vanaf 1970 heeft gespecialiseerd in de verwerking van verse, gekoelde aardappelproducten. Klanten staan bij ons centraal en wij doen er alles aan om aan hun wensen en behoeftes tegemoet te komen.

Contactinformatie

Beukenlaan 61
5409 SX Odiliapeel
Nederland

+31413279279
info@pekakroef.com
https://www.pekakroef.com/nl


Neem contact op met Peka Kroef B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!