Packnwood


Al meer dan 30 jaar, is First Pack een van de belangrijkste spelers in de verpakking en wegwerp servies in Frankrijk. In de loop der jaren hebben we een diepgaande kennis en expertise ontwikkeld dat vandaag wordt erkend door toonaangevende professionals niet alleen in de horeca, maar ook in de verpakkingsindustrie zelf.

Waar bevinden we ons?

Het wereldwijde hoofdkantoor van Firstpack’s bevindt zich in Parijs, Frankrijk, waar we een landelijk netwerk van kantoren en magazijnen hebben. We hebben nu dochterbedrijven in de VS en het Verenigd Koninkrijk en we hebben een exclusieve overeenkomsten-verdeler met bedrijven in vele andere landen over de hele wereld.

De ‘groene’ team – milieuvriendelijk is onze tweede naam.

In overeenstemming met onze baanbrekende en toekomstgerichte strategie van de onderneming, was Firstpack tegen 1990 al in de voorhoede van de ontwikkeling van toekomstige verpakkingen benodigdheden, wanneer we ‘Ecolomique’ hadden gelanceerd. Dit is een gepatenteerde naam afgeleid van de woorden ‘ecologische’ en ‘economisch’ en de producten zijn allemaal gerecycleerde of bevatten recycleerbare verpakking items.

Vandaag, is Firstpack in de voorhoede gebleven van de innovatie door het ontwikkelen van een scala van producten gemaakt uit duurzame materialen. Deze rang, Packnwood, biedt het grootste assortiment van milieuvriendelijke verpakkingen op de markt en waarvoor wij 6 onderscheidende en unieke segmenten hebben ontwikkeld op basis van de gebruikte materialen

  • Pulp-materiaal assortiment
  • Maïszetmeel assortiment
  • Houten assortiment
  • Bamboe assortiment
  • Palmblad assortiment
  • Papier / karton assortiment

De brandpunt van ons bedrijf is om voortdurend te voorzien van producten die aan de behoeften en de strenge normen van onze klanten te voldoen, dus als u vragen heeft over het bereik of ideeën voor verdere verbetering om uw leven gemakkelijker te maken, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contactinformatie
contact@packnwood.nl
https://www.packnwood.nl


Neem contact op met Packnwood

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!