OTR Oiltrade B.V.


Beste klant,

Oiltrade is tien jaar geleden ontstaan uit passie voor goede olie. Waar het begon met twintig doosjes zonnebloemolie bij onze eerste klant, mogen we nu, tien jaar later, elke maand duizenden pallets en talloze containers leveren aan een prachtig scala klanten in binnen- en buitenland. Waar ik begon als kleine zelfstandige, mag ik nu werken met een prachtig team. Samen zijn we dagelijks op zoek naar de beste plantaardige oliën. Onze kracht zit in ons netwerk. Wij kennen de markt, weten precies hoe het productieproces verloopt en kennen de markt inmiddels als geen ander. Daardoor krijgt de klant de mooiste olie tegen de beste prijs.

Onafhankelijk
Ik wil niet aan de leiband lopen van een raffinaderij of een verwerkingsfabriek. In mijn visie krijg je de beste olie in de pan als je onafhankelijk bent en blijft. Alleen dan kunnen we de scherpste prijs garanderen in combinatie met de beste kwaliteit.

Verder helpen
Wij willen anderen verder helpen, daarom denken we graag met onze klanten mee. Dat mag best wat tijd kosten, het succes van onze klant is indirect immers ook ons bestaansrecht. Zo sparren we regelmatig met de beste ‘frietbakkers’ van Nederland hoe wij eraan kunnen bijdragen dat zij de beste friet kunnen bakken van Nederland. Hiervoor is goede olie onmisbaar. Daarom hebben wij een paar jaar geleden het concept ‘Meesters van de friet’ gelanceerd. Wij leveren de frituurolie waarmee de lekkerste ambachtelijke frietjes te bakken zijn.

Zuinig op onze aarde
Ik wil bijdragen aan een duurzamere wereld. Dit vraagt het werken met een natuurproduct van ons. Zo wil ik steeds meer olie gaan verpakken in kartonnen verpakkingen, die wij ‘bag in box’ noemen. Plastic is namelijk niet meer van deze tijd.

Olie op het vuur
Wij maken het verschil. Onze kennis geeft de klant de mogelijkheid om zich te onderscheiden. Zo kunnen we onze oliën aanvullen met additieven of aroma’s. Hierdoor ontstaat een unieke smaak, die de consument kan waarderen. Wij lopen graag een stapje harder of – zoals u wilt – wij gooien graag wat extra olie op uw vuurtje.

Contactinformatie
info@oiltrade.nl
https://www.oiltrade.nl/


Neem contact op met OTR Oiltrade B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!