Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Otelli


Heerlijk schepijs en patisserie voor horeca en catering, daar staan wij om bekend. Voor elk dessert hebben wij wel een passende smaak in ons assortiment. Uiteraard bieden we alle gangbare smaken, maar ook aparte smaken voor de veeleisende en creatieve chef. Vol van van smaak en verrassend lekker, de perfecte afsluiting van een luxe diner of lekker in de zon genieten op het terras van een ijscoupe. Ook is het mogelijk om kant-en-klare ijsdesserts te bestellen, deze hoeft u enkel op het bord te plaatsen. Met ons ijs gaan uw gasten altijd blij naar huis.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Otelli

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!