Misset Horeca


Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden en analyses van het nieuws, praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen en interviews met ondernemers en specialisten in de branche. De redactie brengt ondernemersinformatie op het gebied van onder andere financiën, producten, marketing, wet- en regelgeving via reportages, artikelen en praktische tips. Uiteraard is er ook aandacht voor culinaire informatie, recepten en receptcalculaties.

Het platform van Misset Horeca bestaat uit de website missethoreca.nl (inclusief het onderdeel ‘hotel’ en ‘catering’), het vakblad Misset Horeca, de algemene nieuwsbrieven van Misset Horeca, verschillende themanieuwsbrieven ( fastservice, hotel, personeel, starters, terras, catering, de horecakeuken, koffie, bier en interieur) en events als de Terras Top 100, de Terras Bootcamp en de Dag van het Bier.

De laatste trends, tips en het nieuws niet missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief die je graag wil ontvangen.

Contactinformatie
klantenservice@vakmedianet.nl
https://www.missethoreca.nl/


Neem contact op met Misset Horeca

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!