MijnMarketing.com


360° MARKETING®

Specialisten met ambitie onder één dak die samen als team het marketingresultaat willen overtreffen. Één partner en één team voor alle marketingservices die een organisatie nodig heeft. Dit doen we op basis van 360° Marketing ®. Lees meer over het 360° Marketing ® Model van MijnMarketing.com hier in ons magazine!

Hoe belangrijk is optimale vindbaarheid voor jouw zaak? Hoe zorg je met de juiste marketing ervoor dat jouw horecazaak opvalt? En misschien wel het belangrijkst: Hoe houd je alle ballen hoog binnen de marketing van jouw horecazaak? Daar heeft MijnMarketing.com het 360° Marketing® Model voor ontwikkeld. Een model dat bijdraagt aan het vinden van alle blind-spots in de marketingstrategie en marketingmix.

Zorg dat je alle facetten van marketing hebt geregeld: van strategie tot tactiek tot operatie, van online tot offline. Want, succesvolle marketing gaat verder dan alleen een goede menukaart. Daar horen een mooie website, professionele foto’s, structurele social media berichten, optimale vindbaarheid, goede signing en mooie vormgeving en drukwerk bij. Samen met een team van specialisten kunnen wij ervoor zorgen dat alle middelen in volledige samenhang worden uitgedacht én uitgevoerd.

HET TEAM VAN MIJNMARKETING.COM STAAT VOOR JE KLAAR!

Wil jij jouw huidige marketingmiddelen vernieuwen? Of zoek je advies op het gebied van marketing? De specialisten van MijnMarketing.com gaan graag met jou aan tafel om de juiste middelen te bedenken aan de hand van het 360° Marketing® Model.

Tijdens de Horecava zullen wij bezoekers nieuwe skills bijbrengen op het gebied van 360° Marketing®, geven wij strategische tips en leggen we de customer journey uit. Volg onze sessie op 1 februari om 15.55 uur.

Bij MijnMarketing.com houden we van marketing met resultaat. Een gedreven team van specialisten werkt samen om de on- en offline marketing van ZZP’ers, MKB’ers, Corporate bedrijven en overheden zowel strategisch, tactisch als operationeel waar te maken. Dat maakt MijnMarketing.com het enige full-service marketingbureau onder de rivieren.

Contactinformatie
info@mijnmarketing.com
https://www.mijnmarketing.com/


Neem contact op met MijnMarketing.com

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!