Madame Cocos


WIE IS MADAME COCOS

Sommige beweren dat de Cocosballen zo’n beetje zijn uitgevonden door Madame Cocos. Haar passie voor bakken en liefde voor cocos vormen samen de basis voor een aantal heerlijke recepten. Je herkent dé echte ‘cocosballs’ aan de unieke smaak, ze zijn perfect van vorm, krakend krokant en super vers. Want vers zijn ze het allerlekkerste. Dat is de reden waarom Madame Cocos haar uiterste best doet om de vers gescoopt en gebakken cocosballs bij haar publiek te krijgen. Daarom kom je haar tegen op festivals en evenementen, maar ook bij HORECA ondernemingen en andere zaken bij jou in de buurt. Daar waar mensen en gezelligheid zijn, is Madame Cocos te vinden. De befaamde cocosballs hebben inmiddels fans over de hele wereld. Iedereen kan een perfecte Madame Cocos bal maken. Na het scoopen gaan de verse ballen cocosdeeg de oven in. Daar ontstaat de magie. De ruimte vult zich met een ‘warmzoete’ geur. Eenmaal krokant en goudbruin uit de oven, blijkt de binnenkant o zó zacht en smeuïg.

MADAME COCOS DENKT AAN IEDEREEN

Madame Cocos heeft voor ieder wat wils, diverse soorten met elke een unieke smaaksensatie. Alle smaken zijn glutenvrij en dat is goed nieuws, maar Madame Cocos staat niet stil. Ze blijft bestaande smaken verfijnen en nieuwe smaken ontdekken. Zo zijn er nu al drie Vegan recepten uitgebracht en is er een recept in de maak, waarbij er 30% minder suiker gebruikt wordt.

  • ZONDER GLUTEN Wist je dat al onze cocosdeeg glutenvrij is?
  • 100% VEGAN Heb jij onze vegan smaken al geproefd? Verkrijgbaar in Naturel, Pure Chocolade Kurkuma en Lemon Curd.
  • MINDER SUIKER Momenteel is Madame Cocos bezig met het maken van een recept waarbij 30% minder suiker gebruikt wordt. Ze is nog druk aan het proeven voor de perfecte smaak. Zodra dit recept perfect is, deelt zij dit graag met je.

Contactinformatie
info@madamecocos.nl
https://madamecocos.nl/


Neem contact op met Madame Cocos

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!