Maas International


Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Daarom bieden wij mensen op het werk altijd toegang tot de lekkerste koffie en thee. We bieden oplossingen op maat, spelen optimaal in op de behoeften van uw medewerkers en bezoekers en ontzorgen u volledig met de beste service. Zorgeloos genieten dus!

We luisteren zorgvuldig naar onze klanten en eindgebruikers en zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve, maar ook duurzame, producten en diensten. In combinatie met onze persoonlijke ondersteuning en technisch onderhoud maakt dit ons echt klantgericht en onderscheidend. Ons assortiment is gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. We zorgen tevens voor een passende omgeving, met sfeervolle ruimtes waarin we 24/7 onze producten toegankelijk maken. Dat drijft ons. Daar gaan we bij MAAS voor.

Contactinformatie
info@maas.nl
https://maas.nl


Neem contact op met Maas International

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!