Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Maas International


Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Daarom bieden wij mensen op het werk altijd toegang tot de lekkerste koffie en thee. We bieden oplossingen op maat, spelen optimaal in op de behoeften van uw medewerkers en bezoekers en ontzorgen u volledig met de beste service. Zorgeloos genieten dus!

We luisteren zorgvuldig naar onze klanten en eindgebruikers en zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve, maar ook duurzame, producten en diensten. In combinatie met onze persoonlijke ondersteuning en technisch onderhoud maakt dit ons echt klantgericht en onderscheidend. Ons assortiment is gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. We zorgen tevens voor een passende omgeving, met sfeervolle ruimtes waarin we 24/7 onze producten toegankelijk maken. Dat drijft ons. Daar gaan we bij MAAS voor.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Maas International

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!