Lagro Waalwijk B.V.


Van een thermobox tot moduulsystemen

Lagro Waalwijk B.V. levert alle onmisbare opslag- en transportmaterialen voor het magazijn, de zorg en de horeca.

In 2002 zijn enkele oud-werknemers van de firma Brands gestart met een nieuwe onderneming. Lagro Waalwijk B.V. is inmiddels al meer dan 15 jaar een leverancier van opslag– en transportmateriaal voor de zorg, horeca en industrie met meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Ons motto is al deze jaren en zal in de toekomst altijd blijven: afspraak is afspraak.

De juiste invulling van uw eisen en wensen heeft bij ons team de hoogste prioriteit. Of dit nu een standaard leverbare of een custom-made oplossing is, u krijgt bij ons de oplossing die u zoekt en van ons verwacht. Op onze site vindt u een overzicht van ons leveringsprogramma met merken als HupferRieber, Conf Industries, Zarges, Tente, Fetra, SDX en Scanbox. In onze eigen productie maken wij gebruik van materialen als RVS, aluminium, staal en kunststof, wat wij met eigen geavanceerde machines tot een klantgericht product vervaardigen in series vanaf één stuk.

Naast onze eigen productie onderscheiden wij ons door een snelle levertijd van onze producten en (fabrieks-)onderdelen en uitgebreide servicemogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over een eigen servicedienst met uitgebreide vakkennis van de meest uiteenlopende werkzaamheden, zoals NEN keuringen, lassen en vervanging.

Wij komen graag met u in contact zodat wij uw behoeften kunnen inventariseren. U bent van harte welkom in onze showroom, maar uiteraard behoort ook een bezoek op locatie tot de mogelijkheden.

Service

In de gehele Benelux kan onze servicedienst diverse werkzaamheden verrichten tegen zeer concurrerende tarieven.
Dit kan geschieden op contractbasis, tegen vaste maandtarieven of juist éénmalig. Informeert u naar de uitgebreide mogelijkheden.

Hieronder treft u voorbeelden aan van de werkzaamheden welke wij voor u kunnen verrichten.

  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Vervanging
  • Aanpassingen
  • Laswerkzaamheden
  • Keuringen (NEN 3140)

Aarzelt u niet contact op te nemen met onze afdeling Service.

Selectie uit ons assortiment

U treft op onze website een selectie uit ons uitgebreide assortiment aan. Van de bekende standaard producten tot custom-made oplossingen. Denk hierbij aan een warmhoudwagen, een serveerwagen met elektrische aandrijving, een moduulsysteem met aangepaste afmetingen tot aan een op maat gemaakte afval-/linnenverzamelaar. Wij verzoeken u altijd contact met ons op te nemen om uw behoeften te inventariseren. Wij kunnen dan altijd de juiste oplossing bieden.

Contactinformatie
info@lagrowaalwijk.nl
https://www.lagrowaalwijk.nl/


Neem contact op met Lagro Waalwijk B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!