La Venezia IJs B.V.


Passie voor ijs en desserts

La Venezia is sinds 1938, dus al bijna 80 jaar een ambachtelijke ijsbereider. Wij zijn een familiebedrijf met de passie om al drie generaties lang uw klant te laten genieten van ons heerlijke ijs van hoogwaardige kwaliteit. Ons ondernemerschap is gebaseerd op respect en veiligheid voor onze collega’s, relaties en omgeving. Vanuit onze vestiging in Beuningen voorzien we Horeca via Food Service groothandels van het allerlekkerste ijs en beste bavarois. Een combinatie van ambacht, eersteklas zuivelproducten en supervers fruit.

Kwaliteit

Bij La Venezia draait alles om kwaliteit. Daarmee maken wij het verschil ! Onze kwaliteit begint met traditie en recepturen. Vervolgens kiezen we daar de beste ingrediënten bij. Wij zijn trots op de lange staat van dienst van onze collega’s. Want zij zijn de sleutel voor kwaliteit en vakmanschap. In combinatie met ons up to date productieproces en onze logistieke partners bent u verzekerd van een product om trots op te zijn.

Uitstekende service, nu en in de toekomst

La Venezia kenmerkt zich door haar flexibele dienstverlening. Hoewel een groot deel van de producten op voorraad is, is het altijd mogelijk dat een product moet worden bijgemaakt. De medewerkers doen er alles aan om u zo snel mogelijk te voorzien van het eindproduct dat u op dat moment nodig heeft. La Venezia staat voor u klaar, nu en in de toekomst!

Contactinformatie

Platinawerf 16
6641 TL Beuningen Gld
Nederland

+31246782822
info@lavenezia.nl
https://www.lavenezia.nl/


Neem contact op met La Venezia IJs B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!