Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Koekjes Royale


Het verhaal van Patisserie Royale begint bij broer en zus Schrijnemaekers. Deze Maastrichtenaren begonen samen in Brussel een patisserie, Patisserie Royale. Na enkele jaren kregen broer en zus last van heimwee en vertrokken ze terug naar Maastricht om daar in 1929 Patisserie Royale op te richten aan de Wijcker Brugstraat 13.

Patisserie Royale was vanaf het begin een groot succes. Naast het klantgerichte personeel was dat vooral te danken aan een compleet assortiment lekkernijen die op ambachtelijke wijze en met passie werden gemaakt. Van oudsher bakken wij uitsluitend met de beste natuurlijke en lokale grondstoffen. Daarnaast bakken wij de koekjes nog steeds op ambachtelijke wijze en volgens onze traditionele recepten. Zo kunnen wij de kwaliteit van elk koekje waarborgen. Met onze klanten hebben we meestal een jarenlange relatie en dagelijks vinden nieuwe klanten hun weg naar Koekjes Royale. Wij zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen en plezier tegemoet.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Koekjes Royale

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!