Koekjes Royale BV


Het verhaal van Patisserie Royale begint bij broer en zus Schrijnemaekers. Deze Maastrichtenaren begonen samen in Brussel een patisserie, Patisserie Royale. Na enkele jaren kregen broer en zus last van heimwee en vertrokken ze terug naar Maastricht om daar in 1929 Patisserie Royale op te richten aan de Wijcker Brugstraat 13.

Patisserie Royale was vanaf het begin een groot succes. Naast het klantgerichte personeel was dat vooral te danken aan een compleet assortiment lekkernijen die op ambachtelijke wijze en met passie werden gemaakt. Van oudsher bakken wij uitsluitend met de beste natuurlijke en lokale grondstoffen. Daarnaast bakken wij de koekjes nog steeds op ambachtelijke wijze en volgens onze traditionele recepten. Zo kunnen wij de kwaliteit van elk koekje waarborgen. Met onze klanten hebben we meestal een jarenlange relatie en dagelijks vinden nieuwe klanten hun weg naar Koekjes Royale. Wij zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen en plezier tegemoet.

Ambachtelijke roomboter koffiekoekjes met logo

Producent van een specifiek horecakoekje dat lekker, krokant en eerlijk is. Vanuit onze bakkerij leveren we door heel Nederland en België aan koffiebranders in private label of direct aan de horeca. We onderscheiden ons door smaak en flexibiliteit, de klant heeft namelijk de optie om een eigen koekje te ontwerpen.

Contactinformatie

Graanmolen 18
6229 PA Maastricht
Nederland

+31437850498
info@royale.nl
http://royale.nl/nl/


Neem contact op met Koekjes Royale BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!