HRS – Hotel Reservation Service


Zoekt u een hotel in Barcelona of Berlijn? Bij Europa’s toonaangevende hotelreserveringsportaal HRS vindt u vast en zeker iets leuks. Want met meer dan 300.000 hotels in alle categorieën in meer dan 190 landen biedt HRS wereldwijd een grote keuze aan hotels voor zaken- en privéreizigers. Via de portaal kan elke klant snel en eenvoudig zijn of haar favoriete hotelcategorie en -kamer reserveren. De klant kan makkelijk een hotel zoeken dankzij de gedetailleerde beschrijvingen van hotels, duidelijke foto’s en video’s alsmede ongeveer vijf miljoen hotelbeoordelingen. Het bijzondere aan een HRS-hotelbeoordeling: Alleen gasten die via HRS een hotelkamer gereserveerd hebben en in het betreffende hotel overnacht hebben, kunnen een beoordeling achterlaten.

Een ander voordeel dat HRS aan haar klanten biedt, is de HRS-prijsgarantie met de geld-terug-belofte. Als iemand bij HRS een hotelkamer gereserveerd heeft en dezelfde hotelkamer voor een goedkopere prijs op internet vindt, dan krijgt deze persoon het verschil terugbetaald. Iemand die veel voor zaken onderweg is, kan zich registreren bij het Business-tarief van HRS. Hij of zij kan zo tot 30 procent besparen en zo gunstig mogelijk een hotelkamer reserveren. Daarnaast biedt HRS gratis aanvullende diensten zoals WLAN, een parkeerplaats bij het hotel of laat uitchecken. Als er tijdens een reservering of verblijf iets niet goed gaat, dan staan dag en nacht via de klantenservice van HRS gekwalificeerde contactpersonen klaar om snel een oplossing te zoeken.

Een hotelkamer reserveren op www.hrs.de verloopt snel en eenvoudig: Kies uw hotel en reserveer een hotelkamer voor de door u gewenste periode. Na uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging met de goedkoopste HRS-prijzen. Deze zijn voor de betreffende reservering gegarandeerd. Uw voordeel: U betaalt alleen wanneer u daadwerkelijk op reis gaat. Uw reservering wordt tot 18:00 uur op de aankomstdag aangehouden.

Het familiebedrijf HRS (Hotel Reservation Service) werd in 1972 opgericht door Robert Ragge en in Keulen geregistreerd als reisbureau. Het bureau hield zich bezig met kamerbemiddeling tijdens beurzen. Sinds maart 2008 heeft zijn zoon, Tobias Ragge en tweede generatie, de leiding over het bedrijf. HRS heeft zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met meer dan 1.300 medewerkers over de hele wereld. HRS Group, waartoe ook hotel.de en Tiscover behoren, heeft kantoren in 16 landen, waaronder in Londen, New York, Parijs, Warschau en Shanghai. En een einde aan de groei is nog niet in zicht.

Contactinformatie

https://www.hrs.com/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!