Horecaliften.nl


Horecaliften.nl is met recht dé specialist op het gebied van liftoplossingen voor de horecabranche.  Als onderdeel van de LIFTUS-groep beschikken wij over jarenlange ervaring binnen de horecabranche in combinatie met uitgebreide kennis van liftmogelijkheden.

Liftoplossingen van hoge kwaliteit met een uitstekende service  die u in staat stellen uw bedrijf efficiënter, omzetverhogend en makkelijker te runnen.

Liften voor de horecabranche zijn in grote lijnen onder te brengen in 2 groepen.

De eerste is gericht op uw praktische bedrijfsvoering: liften tussen de keuken- en restaurantlocatie, die het uitserveren en bevoorraden versnellen en vergemakkelijken, uiteraard ook met het oog op Arbo- en HACCP-normen.

De tweede groep liften voor de horecabranche is gericht op uitbreiding van uw klantenkring; liften die uw horecagelegenheid goed toegankelijk maken voor een brede doelgroep.

Bij Horecaliften.nl kunt u terecht voor nieuwe liftoplossingen, modernisering of vervanging van uw huidige liften en natuurlijk ook service en onderhoud. In het geval van acute liftstoringen kunt u 24/7 op ons rekenen.

Contactinformatie
info@horecaliften.nl
https://horecaliften.nl/


Neem contact op met Horecaliften.nl

Nog geen berichten gepost door Horecaliften.nl
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!