Horecava schuift door naar het voorjaar

Holland Jersey


Onze kennis in Nederland over melk en koeien is wereldberoemd. In die melkwereld waren ondernemers Peter van Dronkelaar en Harald Hoffmann op zoek naar vernieuwing. De Nederlandse melkmarkt is heel efficiënt, maar ook wat eenzijdig. Overal dezelfde koeien, overal dezelfde blauwe pakken in de winkel en een vrij anonieme melkplas.

Holland Jersey is opgericht in 2015 met de ambitie om een volledig gescheiden melkstroom te lanceren met het Jersey koeienras. Een oerras dat van nature melk geeft met veel hogere gehaltes aan vet, proteïne, mineralen en vitaminen. Het speciaalbiertje in de zuivel.

Tevens zagen Harald en Peter de potentie van A2 melk. Melk die door het A2 eiwit vaak beter geschikt is voor mensen met een intolerantie voor zuivel.* Holland Jersey gelooft in de kracht van sterke partnerships. Zo alleen kun je in een snel veranderende wereld blijven innoveren. Zo werken we o.a. voor kaas samen met de Vandersterre Groep. Inmiddels is Holland Jersey te vinden in de retail & groothandel in Nederland en exporteren we onze zuivel al naar een groot aantal landen.

We maken onze eigen melk en onze eigen yoghurt. We stoppen er niks in, en trekken het niet moleculair uit elkaar om individuele delen voor zoveel mogelijk geld te verkopen. Want dat gebeurt namelijk wel.
Vooral bij onze volle melk proef je het verschil. 6% volvette melk, dat smaakt te gek. En het is waar boerenjongens zoals wij mee zijn opgegroeid. We hopen dat het je smaakt.

*Uitgezonderd voor mensen die medisch getest zijn op intolerantie voor zuivel.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Holland Jersey

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!