Heatstrip


Heatstrip terrasverwarmers

Heatstrip® is een terrasverwarmer die speciaal ontwikkeld is het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers hebben een hoge opbrengst. Met een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten (overdekt en deels open) en binnen. Alle Heatstrip modellen worden geleverd met 4 jaar garantie.

Heatstrip, bescheiden qua uiterlijk, groots in prestatie!

Niet alleen functioneel maar ook prachtig van design. Een subtiele manier om de veranda het hele jaar door te verwarmen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heatstrips kunnen o.a. bevestigd worden onder parasols, zonneschermen en tegen muren. Door het uiterlijk (plat, smal en lang) kunnen Heatstrips ook perfect gebruikt worden voor horeca, veranda’s, balkons etc. Ze zijn zuinig in energieverbruik en gloeien niet op, zoals dat bij andere merken vaak wel het geval is.

Heatstrip: bescheiden qua uiterlijk, maar groots in prestatie!

Contactinformatie
info@heatstrip.nl
https://heatstrip.nl/


Neem contact op met Heatstrip

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!