Horecava schuift door naar het voorjaar

Heatstrip


Heatstrip terrasverwarmers

Heatstrip® is een terrasverwarmer die speciaal ontwikkeld is het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers hebben een hoge opbrengst. Met een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten (overdekt en deels open) en binnen. Alle Heatstrip modellen worden geleverd met 4 jaar garantie.

Heatstrip, bescheiden qua uiterlijk, groots in prestatie!

Niet alleen functioneel maar ook prachtig van design. Een subtiele manier om de veranda het hele jaar door te verwarmen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heatstrips kunnen o.a. bevestigd worden onder parasols, zonneschermen en tegen muren. Door het uiterlijk (plat, smal en lang) kunnen Heatstrips ook perfect gebruikt worden voor horeca, veranda’s, balkons etc. Ze zijn zuinig in energieverbruik en gloeien niet op, zoals dat bij andere merken vaak wel het geval is.

Heatstrip: bescheiden qua uiterlijk, maar groots in prestatie!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Heatstrip

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!