Hansen Dranken


Drie generaties Hansen

Zorgen voor elkaar. Dat is al drie generaties lang de kernwaarde van ons familiebedrijf. Wij zijn een grote speler in de wereld van dranken, maar houden het voor onze relaties en ons personeel graag klein en laagdrempelig. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit, daar draait het voor ons om. Als klant helpen wij u op de best mogelijke manier. Dat is al zo sinds 1947, toen Harrie Hansen, samen met zijn vrouw Mia, begon met het ambachtelijk produceren van vruchtenlimonades. De limonades vonden snel hun weg naar afnemers in de regio en de bedrijfsactiviteiten werden al gauw uitgebreid. Harrie besloot om voortaan alle denkbare dranken te gaan leveren, de drankenhandel was een feit. Omdat het succes aanhield, stapten ook hun drie zonen Jos, Wim en Ger in de zaak. Samen ontplooiden zij zich tot ware handelaars in alles wat maar enigszins met dranken te maken had.

De uitbreiding: van drankenhandel naar evenementen

In eerste instantie lag de focus op dranken. Maar toen de vraag kwam om ook tapinstallaties, buffetten en aanverwante artikelen te gaan leveren werd hierop ingesprongen. Hansen Evenementen was geboren. Halverwege de jaren tachtig namen Jos, Wim en Ger het bedrijf over van hun vader en werden de activiteiten verplaatst van het centrum in Linne naar een industrieterrein aan de rand van het dorp, waar voorheen de Esso was gevestigd.

Hansen Dranken anno nu

Door de jaren heen is onze huidige bedrijfslocatie aan de Veestraat in Linne, geheel in lijn met de zakelijk groei, verder uitgebreid. Datzelfde geldt voor ons personeelsbestand. Anno 2016 zijn er binnen Hansen Dranken 110 medewerkers actief, verdeeld over diverse afdelingen. Het eigen wagenpark telt momenteel 25 vrachtwagens die dagelijks hun vaste routes rijden langs horecazaken, (dranken)groothandels, slijterijen, retailorganisaties, supermarkten, wijnhandels en speciaalzaken. De klant staat altijd centraal. Dat is typisch Hansen Dranken.

Contactinformatie
info@hansendranken.nl
https://hansendranken.nl/nl


Neem contact op met Hansen Dranken

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!