Handelsonderneming Van Huigenbos B.V.


Bedrijfskleding Van Huigenbos vindt u in Ede, centraal in het land. Het is een verrassend bedrijf, met de sfeer van een prettige winkel met een uitgebreide collectie bedrijfskleding, een uitgekiende en ruime keus in veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, dat wil zeggen dat wij er echt voor u zijn. U kunt bij ons altijd terecht tijdens openingsuren, zonder afspraak, net zoals in een gewone winkel.Wij komen ook naar u toe, om van alle medewerkers de maat te nemen. Vervolgens maken wij voor iedereen een persoonlijk pakket met bedrijfskleding. Onderdeel van onze service is de zorg voor de bedrijfskleding: wij vermaken en herstellen, want om een losse naad hoeft de kleding niet vervangen te worden.

Contactinformatie
info@huigenbosbedrijfskleding.nl
https://www.huigenbosbedrijfskleding.nl/


Neem contact op met Handelsonderneming Van Huigenbos B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!