Hakvoort Professional B.V.


Ruim 50 jaar ervaring in horeca en grootkeuken oplossingen

Een keuken waar efficiëntie, hygiëne en duurzaamheid hand in hand gaan, ons team van professionals staat voor u klaar om dit te realiseren. Door te luisteren naar uw wensen en aan te vullen met onze expertise, werken we toe naar een keuken waarvan u alleen maar kunt zeggen: ‘Dit is nog beter dan ik vooraf had kunnen bedenken’. U kunt bij ons terecht voor de realisatie van een complete grootkeuken of voor de aanschaf van een los apparaat. Online en offline altijd met het beste advies, waarbij u kunt rekenen op de ervaring die wij in ruim 50 jaar hebben opgedaan.

ONZE ERVARING HEEFT ONS GEBRACHT WAAR WE NU STAAN

  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Altijd een vestiging in de buurt
  • Specialisten in elk vakgebied
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Grootste voorraad van Nederland

EEN KIJKJE IN ONZE KEUKEN

Het inrichten van een horecakeuken is een vak apart en verstaan wij al sinds 1965. Onze ruime ervaring is terug te zien in de doordachte projecten die wij opleveren. Een keuken voor een sterrenrestaurant vraagt een andere aanpak dan een leskeuken of bakwand. Onze specialisten kennen al ins en outs van uw branche en vertalen uw wensen naar een praktisch keukenplan. Grootkeukenoplossingen en apparatuur die niet standaard leverbaar zijn vervaardigen wij in onze rvs fabriek. Met een precisie van 1/1000 mm realiseren we o.a. spoeltafels, afzuigkappen, bakwanden en kookapparatuur. Vakwerk tot in het kleinste detail. We denken graag groots, grootser dan u wellicht gewend bent. We importeren producten van over de hele wereld en slaan dit voor u op in ons magazijn. Zo heeft u snel toegang tot een gevarieerde assortiment horeca apparatuur, waarvan we 91% op voorraad hebben.

KLAAR VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Bij de ontwikkeling van onze apparatuur maken we gebruik van de precisie van 3D printers, we adviseren onze klanten over proces-automatisering en spotten al robots die het werk in de keuken verlichten. Wat de toekomst gaat brengen? Wij zijn er klaar voor! Door te verduurzamen met ons bedrijf en de apparatuur die we leveren. Door trends niet alleen te spotten maar vooral te zetten. Door het ‘internet of things’ niet als een hype te zien, maar te kijken naar concrete toepassingen in de professionele keuken.


Neem contact op met Hakvoort Professional B.V.

Berichten van Hakvoort Professional B.V.Nog geen berichten gepost door Hakvoort Professional B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht