GustoNL


Piacere!

Al ruim 14 jaar reis ik heel Italië door om te zoeken naar die hele bijzondere extra vergine olijfolie uit Puglia, dat nog niet ontdekte Siciliaanse koekje, 100 jaar oude balsamico uit de balsamicovaten in Modena, 24 maanden oude Parmigiano Reggiano uit de kaaskelders in Reggio; die heerlijke 24 maanden gerijpte prosciutti uit Parma en bekroonde truffelsalami uit Piemonte, de meest verfijnde witte truffels uit Umbrië, die bijzondere Barbera wijn uit de wijnkelders in Piemonte, ga zo maar door. Dat zoeken naar die pareltjes uit de Italiaanse ‘CUCINA’, daar heb ik echt een neusje voor!

Passie voor de Italiaanse keuken

Ik word dan ook laaiend enthousiast als mensen net als ik kunnen genieten van alles wat de Italiaanse keuken en wijnkelders te bieden hebben. Wekelijks als er weer een lading lekkernijen binnenkomt zie ik er persoonlijk op toe dat deze parels met zorg worden behandeld en zo snel mogelijk bij de Italiaanse Foodies belanden! Mijn grote droom is om zo veel mogelijk mensen aan te steken met het Italië virus en te laten zien dat je met een paar eenvoudige ingrediënten en een goed glas ‘Vino’ in een handomdraai een Italiaanse topdiner kan neerzetten.

Persoonlijk ben ik zoals zovelen aardig uit balans geweest enkele jaren terug, en nadat ik mijn “Bella Donna” heb gevonden ben ik op een pad gekomen van zelfontwikkeling, gezond leven en in balans blijven. Door middel van lezen en volgen seminars ben ik gestart met doelen stellen in mijn leven op gebied van wie wil ik zijn, wat ik wil bereiken en hoe superfit te blijven (de basis voor goed ondernemerschap) en sindsdien zit ik goed in mijn energie. Met name door sporten en juiste voeding, ontwikkel ik mij meer naar een gezonde levensstijl waarin ik zeker geniet van de geneugten des levens en daarnaast wel kijk naar de ingrediënten en goede herkomst van de producten.

De herkomst van Italiaans eten

Daarom gaan wij ons ons nu en in de toekomst met GustoNL meer en meer richten op Bio, Vegan, Glutenvrij, Suikerarm, Herkomst en willen wij gaan laten zien dat Italiaans eten en gezond en ook heel lekker en ontspannend kan zijn. Je zult dit ook steeds meer gaan terugzien in ons assortiment; GustoNL; the Healthy Tasty Italian!

Arrivederci!

Contactinformatie
info@gustonl.nl
https://gustonl.nl/


Neem contact op met GustoNL

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!