Gast is Koning


Dynamisch en enthousiast. Dát is Gast is Koning. En dat komt door het enorme plezier waarmee we onze taak al meer dan tien jaar uitvoeren. Het verbeteren van de gastvrijheid van horecabedrijven, en wel op onze eigen unieke wijze. Want als uw medewerkers er écht plezier in hebben, dan zullen uw gasten dat zeker merken.

Gast is Koning is een uniek gastvrijheidsconcept omdat we, als enige gastvrijheidstrainer in Nederland, meer doen dan alleen trainen. We entertrainen, met onze enthousiaste aanpak. We bouwen voort op de feedback van onze mystery guests, die we in het diepste geheim sturen om uw gastvrijheid te toetsen. Én we hebben een systeem ontwikkelt waarmee we kunnen luisteren naar de mening van uw gasten. Het Uw mening telt systeem. Dat zeer waardevol is, want zoals onze naam al zegt: ‘Gast is Koning’.

Contactinformatie
info@gastiskoning.nl
https://www.gastiskoning.nl/


Neem contact op met Gast is Koning

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!