Horecava schuift door naar het voorjaar

Forbo Flooring B.V.


De organisatie achter Forbo Flooring

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum.

Forbo Flooring is een onderdeel van Forbo Group gevestigd in Zwitserland. Er werken bijna 6000 mensen bij de Forbo Group verdeeld over 14 fabrieken en 38 verkoopkantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Rusland.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’ en heeft duurzaamheidsbeleid daarom zeer hoog op de agenda staan. Hierover meer op de pagina Duurzaamheid.
Hiernaast geniet Forbo het SA8000 en ISO9001 certificaat.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Forbo Flooring B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!