Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V.


KWALITEITSVLEES VOOR DE HORECA

Passie, ambacht, vakmanschap en liefde voor vlees staan bij ons centraal en proeft u terug in onze producten. Daarnaast denken wij graag met u mee en dragen wij zorg voor een continuïteit in kwaliteit. Makkelijk digitaal bestellen, snelle correcte levering, overzichtelijke facturen, kortom de service die u mag verwachten!

Onze ambachtelijke organisatie is zowel krachtig als duurzaam. Al onze producten zijn hoogwaardig van kwaliteit en speciaal voor u geselecteerd. Bent u op zoek naar een betrouwbare, professionele partner voor uw horeca gelegenheid dan bent u bij ons aan het juiste adres Maatschappelijk verantwoord ondernemen In de huidige tijd is het zeer belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Fontijn doet dit door te streven naar een beter welzijn voor medewerkers en kennis over te dragen aan de opkomende arbeidsmarkt. Dit doet Fontijn in de vorm van stages, en kennis overdacht op het ROC en de Cas Spijkers Academie.


Neem contact op met Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V.

Berichten van Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V.Nog geen berichten gepost door Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht