Fonkels


Wat kan Fonkels voor je doen?

Verpakkingsbedrijf Fonkels biedt food, non food- en drankverpakkingen die verrassen, verbazen en het gebruiksgemak stimuleren. We zijn begaan met de wereld waarin we leven en streven naar een minimale impact van verpakkingen op het milieu. Naast een standaard assortiment duurzame disposables en take away verpakkingen, ontwikkelen wij duurzame verpakkingen op maat.

Onze projecten

Fonkels is dé innovatieve voorloper op verpakkingsgebied. We creëren unieke duurzame verpakkingen en denken mee, ook als er behoefte is aan maatwerk. We geloven in de duurzame voordelen van karton als materiaal, vooral wanneer dit FSC®-gecertificeerd (FSC® C155300) is. Ter illustratie vind je hier een aantal van onze tevreden klanten.

Échte impact op het millieu begint met innovatie en bewuste keuzes voor je verpakkingen. Op die manier bouwt Fonkels mee aan de weg naar een duurzamere samenleving.

  • 566 Carbon footprints verkleind
  • 22033 Kilo plastic afval bespaard

Innovatieve verpakkingen

Onze verpakkingsexperts ontwikkelen een unieke en duurzame verpakking die perfect aansluit bij jouw product en productieproces. Volledig geïntegreerde verpakkingsoplossingen op maat als alternatief voor plastic verpakkingen.

Duurzame verpakkingen

Alle verpakkingen die wij ontwikkelen gaan zoveel mogelijk uit van recyclebare grondstoffen. Daarom werken we altijd met duurzame grondstoffen zoals karton voor al onze innovatieve verpakkingen en disposables.

Verklein je carbon footprint

Door onze FSC® certificering kunnen we je goed advies geven over de duurzaamheid van jouw verpakking. Verklein de carbon footprint van je bedrijf en help mee om plastic afval te verminderen.

Contactinformatie
info@fonkels.com
https://fonkels.com/


Neem contact op met Fonkels

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!