Flevosap


Liefhebbers van Flevosap: welkom!

De vele variaties zorgen voor de ene fruitige verrassing na de andere. De pure smaak van één soort, of een spannende combinatie van twee of meer. Altijd 100 procent natuurlijk, dus zonder smaak- en conserveringsmiddelen. Waar je ook bent, met Flevosap heb je altijd de smaak te pakken!

Altijd en overal genieten

De grote flessen kom je tegen in je supermarkt. Dat is makkelijk meenemen, en kinderen zijn er dol op. Volwassenen trouwens ook. In de winkel vind je ook een handig klein flesje dat graag mee onderweg gaat. Zoals naar (sport)school of werk, een dagje uit, of in je rugzak op vakantie. Gezellig samen wat eten en drinken in een café, lunchroom of restaurant? Ook daar kun je genieten van de smaak van vers fruit. Om zeker te weten dat je de echte krijgt, bestel je niet zo maar een sapje, maar vraag je om Flevosap!

Het sap waar je de smaakt ziet zitten!

Wij van familie Vermeulen zijn in 1990 begonnen met de productie van 100% puur vruchtensap van fruit uit eigen boomgaard. We persen het fruit tot sap op een ambachtelijke wijze op onze eigen boerderij. Daarbij vermijden we het gebruik van allerlei industriële high tech toepassingen en kunstmatige toevoegingen. Want alleen zo krijgen we ons 100% pure, eerlijke sap, dat net zo smaakt als het gezonde fruit zelf. Bezoek ons op stand 07.437.

Contactinformatie

Professor Zuurlaan 22
8256 PE Biddinghuizen
Nederland

+31321331742
info@flevosap.nl
http://flevosap.nl/


Neem contact op met Flevosap

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!