Enrico Mediterrane Specialiteiten


Bij Enrico willen wij frisse energie geven aan het levensmiddelenlandschap door met leuke, mooie, hippe, opvallende, verfrissende, eerlijke en vooral ook lekkere concepten te komen. We struinen restaurants, internationale markten en internet af op zoek naar ideeën, producten en recepten die we kunnen maken in onze eigen keuken of kunnen importeren van één van onze Mediterrane productiepartners. Lekkernijen met een authentiek karakter en een originele receptuur. Enrico wil deze producten delen met medeliefhebbers en bekend maken bij een groot publiek. Daarom leveren wij aan supermarkten, groothandels, detaillisten, foodservice en industrieën in heel Europa.

Roots in good food

Gegrepen door hun passie voor het mediterrane leven verkochten Nico en Richard Peper vanaf 1992, vanuit hun succesvolle kaasspeciaalzaak in Amsterdam, heerlijke producten. Hun motto was: ‘We halen het goede leven naar Nederland!’ De tijd was perfect. Het bedrijf groeide en er ontstonden vriendschappen met partners in Zuid-Europa en soms zelfs veel verder. De winkel werd al snel te klein. Het importeursschap nam een hoge vlucht. Vanaf dat moment zijn zonnige vakantielanden, de cultuur en heerlijke ingrediënten het middelpunt van onze bedrijfsactiviteiten. Geen trucs. Het succes van Enrico is het succes van de eenvoud.

Inmiddels is Enrico niet langer dat kleine familiebedrijf. Gesteund door onze investeerders is Enrico uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie. Met dertig Enrico-medewerkers leveren wij aan grote retailers en kleine speciaalzaken, aan cash & carry’s, horeca groothandels en industrieën in Europa. Daar zijn we trots op.

Hier nog enkele ‘mijlpalen’:

  • Gespecialiseerd distributeur voor supermarkten, groothandels, detaillisten, cash & carry’s en industrieën in heel Europa
  • Zes keer winnaar van de noviteitenwedstrijd, georganiseerd door het Vakcentrum van Levensmiddelen
  • Winnaar van de Gouden Tavola Retail 2014
  • Officieel distributeur van Peppadew™ in de Benelux, Duitsland en Frankrijk
  • BRC Storage & Distribution gecertificeerd
  • Onze productielocaties zijn BRC, IFS, FSSC 22000, ISO 22000 en/of HACCP gecertificeerd
  • Samenwerking met halal en biologische productielocaties
  • Acquisitie van een productielocatie: Glasbest.

Benieuwd geraakt en meer weten? Neem dan eens snel contact met ons op.

Contactinformatie
verkoop@enrico.nl
http://www.enrico.nl/nl


Neem contact op met Enrico Mediterrane Specialiteiten

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!