Elings Craftbeer & Drinks


Met een team van enthousiaste medewerkers staat Elings Craftbeer & Drinks dagelijks klaar om jouw onderneming te voorzien van het beste totaalassortiment aan bieren. Sinds 1980 is het onze passie om bieren te importeren en distribueren via het eigen logistieke netwerk. Gedreven door deze passie, in combinatie met de groeiende vraag naar craft bier op de Nederlandse markt, heeft Elings Craftbeer & Drinks zich ontwikkeld tot dé craft bier specialist in Nederland. Elke dag werken we nauw samen met partners uit binnen- en buitenland om nieuwe bieren toe te voegen aan het Elings assortiment. Dit assortiment rijkt van Belgische klassiekers tot unieke bieren van over de hele wereld.

We streven ernaar om de beste craft bier leverancier van Nederland te zijn en daarbij is de kwaliteit van onze (import)bieren erg belangrijk. Met dit streven worden alle bieren in het Elings Craftbeer & Drinks assortiment zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten. Deze craft bieren zijn afkomstig uit verschillende Europese landen, de Verenigde Staten maar ook uit Nederland en België. Met een divers en kwalitatief hoogstaand portfolio bouwen we samen met onze partners aan het bedrijf en onze merken.

Door de jaren heen hebben we stabiele partnerships opgebouwd met een groot netwerk aan nationale en internationale brouwerijen waaronder Amundsen Brewery, Basqueland, Brewski, Fuerst Wiacek, Galway Bay Brewery, Pühaste Brewery, The Garden Brewery en meer.

Dé craft bier specialist in Nederland

Elings Craftbeer & Drinks staat voor een persoonlijke, flexibele en servicegerichte benadering richting haar klanten. Vanuit het warehouse in Diessen beleveren we dagelijks horeca en retail afnemers door heel Nederland. We heten je van harte welkom op onze stand (07.201) tijdens Horecava 2023!

Contactinformatie

Buskes 8
5087 MA Diessen
Nederland

+31135041593


Neem contact op met Elings Craftbeer & Drinks

Nog geen berichten gepost door Elings Craftbeer & Drinks
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!