Een Veilig Gevoel B.V.


Een veilig gevoel uit Hendrik-Ido-Ambacht is een betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Met een alarminstallatie of ander beveiligingssysteem van ons bedrijf voorkom je zoveel mogelijk dat je onderneming een doelwit wordt voor inbrekers.

De aanleg van een alarminstallatie of ander beveiligingssysteem voor je bedrijf hoeft geen grote investering te zijn. Bij Een Veilig gevoel betaal je een vast bedrag per maand en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. De installatie, monitoring, service en het onderhoud zitten namelijk bij de prijs inbegrepen. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een alarminstallatie of beveiligingssysteem van hoogwaardige kwaliteit. Ons beveiligingsbedrijf is namelijk ISO9001, BORG en VEB gecertificeerd. Bovendien zijn we marktleider in beeldopslag in de cloud.

Onze missie is het bieden van een veilig gevoel aan iedereen door het verlenen van onze dienst een “Abonnement op Veiligheid”. Dit abonnement ontzorgt en is laagdrempelig; iedereen verdient een veilig gevoel. Wij willen dit mogelijk maken. Veel ondernemers in de detailhandel en horeca maar ook in andere branches hebben in de afgelopen periode  voor onze diensten gekozen. Zij zijn inmiddels optimaal beveiligd, tegen geringe kosten. Een Veilig Gevoel vernieuwt, innoveert en ontwikkelt elke dag. Wij zijn een dynamisch bedrijf waarin de persoonlijke benadering en actuele technologie hand in hand gaan.

Contactinformatie
info@eenveiliggevoel.nu
https://www.eenveiliggevoel.nu/


Neem contact op met Een Veilig Gevoel B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!