Eazis Music & Systems


Eazis music & systems beweegt mee met de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld, want wij ‘weten wat er nu speelt’. Wij onderscheiden ons met al ruim twee decennia ervaring en kennis in de verschillende branches van horeca, bedrijven & retail en fitness & sport.

Omdat iedere situatie vraagt om een andere sfeer, zorgen wij er voor dat u waar en wanneer dan ook kunt aansluiten. Muziek is maatwerk, daarom adviseert Eazis Music & Systems u graag bij elke gelegenheid.

De Eazis Media & Advertising software module, zorgt ervoor dat u uw eigen reclame en media binnenshuis aan kunt bieden. Zo kunt u in het bedrijf uw eigen bedrijfs- of voorlichtingsfilms tonen, informatie weergeven over promoties, producten of diensten, het laatste nieuwe brengen of de evenementenagenda promoten. Eenvoudigere promotiemiddelen bestaan niet. Met Eazis heeft u het altijd zelf in de hand.


Neem contact op met Eazis Music & Systems

Berichten van Eazis Music & SystemsNog geen berichten gepost door Eazis Music & Systems

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht