Eazis Music & Systems


Eazis music & systems beweegt mee met de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld, want wij ‘weten wat er nu speelt’. Wij onderscheiden ons met al ruim twee decennia ervaring en kennis in de verschillende branches van horeca, bedrijven & retail en fitness & sport.

Omdat iedere situatie vraagt om een andere sfeer, zorgen wij er voor dat u waar en wanneer dan ook kunt aansluiten. Muziek is maatwerk, daarom adviseert Eazis Music & Systems u graag bij elke gelegenheid.

De Eazis Media & Advertising software module, zorgt ervoor dat u uw eigen reclame en media binnenshuis aan kunt bieden. Zo kunt u in het bedrijf uw eigen bedrijfs- of voorlichtingsfilms tonen, informatie weergeven over promoties, producten of diensten, het laatste nieuwe brengen of de evenementenagenda promoten. Eenvoudigere promotiemiddelen bestaan niet. Met Eazis heeft u het altijd zelf in de hand.

Eazis Music & Systems, wij weten wat er speelt

Contactinformatie

Veldkampsweg 24
7605 AR Almelo
Nederland

+31546538911
info@eazis.com
https://eazis.com/


Neem contact op met Eazis Music & Systems

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!