Easyworx


Ondernemers helpen groeien, daar staan wij voor. Een team van specialisten en jarenlange ervaring versterkt door vier digitale platformen. Of je nu een ondernemer, manager, zzp’er of intermediair bent, ervaar het gemak van onze flexibiliteit!

Talent is onmisbaar voor een organisatie om succesvol te kunnen zijn en blijven. Om door te groeien naar de volgende stap. Easyworx weet dat het vinden van geschikt talent én het goed beheren van personeel niet altijd makkelijk is voor organisaties. In sommige gevallen kan dit zelfs de bottleneck zijn in het zetten van de volgende stap. Steeds meer werkzoekenden vinden online hun weg naar werk via nieuwe digitale platformen. Wij helpen dit talent de juiste weg te vinden en te boeien door innovatieve oplossingen aan te bieden.

Easyworx zet innovatieve platformen in om dit talent te werven, maar ook te bergen. Innovatieve oplossingen die inspelen op de veranderingen in onze samenleving, veranderingen in ons sociale gedrag en politiek-juridische veranderingen. Oplossingen die talent naar de juiste plek brengen en ze daar houden.

Contactinformatie
info@easyworx.nl
https://www.easyworx.nl/


Neem contact op met Easyworx

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!