Dutch Cups BV


Dutch Cups is producent en leverancier van herbruikbare kunststof drinkglazen en aanverwante producten en diensten. De hard plastic glazen, ook wel ecoglazen genoemd, zijn gemaakt van polycarbonaat, tritan of polypropyleen. Dutch Cups ecoglazen hebben de feel & look van echt glaswerk. Alle glazen zijn vele malen herbruikbaar, handmatig en machinaal te reinigen, en te bedrukken van 1 kleur tot fullcolour. Dutch Cups biedt keuze uit vele modellen, maten en soorten waaronder ook gekleurde glazen. Tevens biedt Dutch Cups handige schenkkannen, dienbladen en opslagkisten.

Dutch Cups heeft een grote voorraad glazen direct beschikbaar voor levering. Bovendien worden Dutch Cups producten geproduceerd in Nederland op een locatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 50 weken per jaar is geopend. Derhalve zijn wij in staat om snel en flexibel u als klant van dienst te zijn. Dutch Cups staat voor kwaliteit, service, snelle levertijden en goede prijzen.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Dutch Cups BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!