Horecava schuift door naar het voorjaar

Duni Benelux BV


Voedsel vormt het hart van elke maaltijd. En zo hoort het. Voedsel is een manier om te verbinden, het brengt mensen samen. Eten is de gemeenschappelijke basis. Een inspirerende omgeving zal elk eet- en drinkevenement verrijken en veranderen in een gedenkwaardige ervaring, een feest voor alle zintuigen, niet alleen de smaak.

Wij leveren niet alleen servetten, tafellakens, kaarsen, bekers, borden en bestek. Wij creëren verwachting, opwinding, inspiratie en verrassingen, belangrijke onderdelen van een gedenkwaardige lunch, diner of feest. Alles wat we innoveren, alles wat we produceren en aanbieden, alles wat we aanbevelen of verkopen raakt menselijke zintuigen: ogen, handen, mond. Vanuit innovatie en gastvrijheid voegen we een goede sfeer toe aan elke maaltijdbeleving. Wij leveren goodfoodmood.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Duni Benelux BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!