Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

DJ Matic / The Music Marketeers BV


DJ-Matic is een professionele totaaloplossing voor achtergrondmuziek en visuals. Wij verhuren computers met het door ons ontworpen software-programma DJ-Matic. Dit software-programma is een volwaardig multimedia-systeem. DJ-Matic speelt audio en video tracks, sfeerbeelden, foto-slideshows en meer. U kunt het zelfs gebruiken om omzetverhogend te werken.  Een abonnement bij ons omvat bovendien niet alleen de huur van de computer en de muziekrechten: technische service binnen de 24 uur is volledig inclusief, ook in het weekend.

De nieuwe DJ-Matic muziekcomputer werd speciaal ontworpen voor gebruik in uw horecazaak. Het toestel heeft een automatische mix-functie en combineert een uitgebreide muziekbibliotheek met een eenvoudige bediening. Indien gewenst kan uw DJ ook zelf mixen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met DJ Matic / The Music Marketeers BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!