DJ Matic / The Music Marketeers BV


DJ-Matic is een professionele totaaloplossing voor achtergrondmuziek en visuals. Wij verhuren computers met het door ons ontworpen software-programma DJ-Matic. Dit software-programma is een volwaardig multimedia-systeem. DJ-Matic speelt audio en video tracks, sfeerbeelden, foto-slideshows en meer. U kunt het zelfs gebruiken om omzetverhogend te werken.  Een abonnement bij ons omvat bovendien niet alleen de huur van de computer en de muziekrechten: technische service binnen de 24 uur is volledig inclusief, ook in het weekend.

De nieuwe DJ-Matic muziekcomputer werd speciaal ontworpen voor gebruik in uw horecazaak. Het toestel heeft een automatische mix-functie en combineert een uitgebreide muziekbibliotheek met een eenvoudige bediening. Indien gewenst kan uw DJ ook zelf mixen.

Contactinformatie
info@dj-matic.nl
https://www.dj-matic.com/be-nl/multimedia-muzieksysteem-horeca


Neem contact op met DJ Matic / The Music Marketeers BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!