Horecava schuift door naar het voorjaar

DEAC Koffie Experts


DEAC Koffie Experts is Nederlands oudste leverancier van espressomachines. Daarnaast hebben wij al decennia lang maar één simpel doel: de perfecte espresso koffie maken, zodat elke ondernemer zijn klanten en werknemers echt kan verwennen. En dat is niet niks, dat weten we als geen ander! Daarom melangeren we onze koffies met de allergrootste zorg op basis van de beste arabica bonen, geteeld in hooggelegen gebieden. Alles natuurlijk ambachtelijk gebrand en voorzien van een fikse scheut aandacht.

Aandacht is dé kern. Het zit verweven in ons DNA bij het verzorgen van de beste koffieoplossing voor onze klanten. Aandacht voor sterke koffie- en theemerken, Aandacht voor de beste koffiemachines en vooral Aandacht voor onze relaties. Wij geloven dat dit totaalpakket de sleutel tot succes is!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met DEAC Koffie Experts

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!