De Molkerei | Geitenzuivel van ’t Wad


MEDITERRANE SPECIALITEITEN

Bij De Molkerei verwerken we onze eigen Friese geitenkaas, roomkaas, hummus of andere vullingen in allerlei amuses, borrelhapjes, spreads, tapenades en/of pesto’s. Bij de mengafdeling wordt de geitenkaas met een geheim kruidje op smaak gebracht, waarna deze geschikt is om direct te verwerken als smaakvolle vulling. Van gevulde pepers en olijven tot aan salami-, ham- of zalmrolletjes. Het maken van onze premium hapjes wordt uitsluitend gedaan door toegewijde dames, iedere dag opnieuw.

DE KAASMAKERIJ

De Molkerei staat voor ambachtelijke geitenkaasdelicatessen van het Wad en voor de productie van gevulde hapjes met geitenkaas en roomkaas. Premium kwaliteit, veel smaak, pure ingrediënten, aandacht voor mens en omgeving is de basis, van waaruit ons team werkt.

KWALITEIT

Het succes van De Molkerei is te danken aan de premium kwaliteit van onze Friese geitenkaas-delicatessen. Het leveren van kwaliteit staat centraal in ons dagelijks doen en handelen. Dat geldt voor onze ambachtelijke kaasmakerij en bij het maken van onze Mediterrane Specialiteiten.


Neem contact op met De Molkerei | Geitenzuivel van ’t Wad

Berichten van De Molkerei | Geitenzuivel van ’t WadNog geen berichten gepost door De Molkerei | Geitenzuivel van ’t Wad

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht