De Arend


De Arend is groot geworden door met beide benen op de grond te blijven. Daardoor kijken wij samen met onze klanten mee naar het eindresultaat. Of het nu gaat om een aantal terrasstoelen of een gehele inrichting van bijvoorbeeld een sportclub, café, restaurant, hotel, bedrijfskantine en zelfs de inrichting van een zorginstelling. Alles draait er om dat u als klant centraal staat bij ons. Wij inventariseren samen met u wat de wensen zijn voor de geplande aankoop, hierbij houden wij uiteraard rekening met de volgende factoren: De Uitstraling, de Gebruikseisen, de kwaliteit en de Prijs.

Door onze ervaring te laten spreken, zoeken wij samen met u naar de ideale opstelling voor uw nieuwe interieur. Na uw aankoop krijgt u een duidelijke bevestiging opgestuurd van onze administratie. Er wordt duidelijk en snel met u gecommuniceerd om een leverdag en -tijd met u af te stemmen. Deze leveringen geschieden met eigen vervoer en met eigen mensen die uw levering met zorg behandelen.

Na uw aankoop hoeft u zich nergens zorgen over te maken, mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, komen wij dit z.s.m. verhelpen. Service en Garantie zijn voor ons de fundering van ons bedrijf, wij zullen pas rusten als u tot in de puntjes tevreden bent met uw aankoop Garantie is geen discussiepunt voor ons, maar uw goed recht en ons startpunt voor een verdere prettige samenwerking in de toekomst! “Eens een De Arend klant, altijd een De Arend Klant!“

Contactinformatie

http://www.de-arend.com/


Nog geen berichten gepost door De Arend
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!